BLOG: Uiteindelijk werkt persoonlijke aandacht altijd

BLOG: Uiteindelijk werkt persoonlijke aandacht altijd

Maud Smeets werkt als Payroll Specialist bij Payroll Nederland. Ze houdt zich met name bezig met ziekteverzuim en subsidies. ‘Iedereen vindt het toch fijn als er op een prettige en betrokken manier met hem of haar wordt omgegaan?’

Vanaf de bovenste verdieping van het Wiertz Company House werk ik samen met een gezellig en jong (op een uitzondering na ;-)) team. Hoewel we op zijn tijd een geintje maken, zijn we allemaal dagelijks erg druk met het zorgen dat alle medewerkers van onze klanten op tijd en correct hun salaris ontvangen.

Voor onze klanten en hun personeel zijn we het eerste aanspreekpunt voor uiteenlopende vragen over de geldende cao, verlof of salaris. Maar we krijgen bijvoorbeeld ook arbeidsrechtelijke vragen. Geen enkele werkdag is hetzelfde en soms loopt de dag niet helemaal zoals gepland. Ik weet zeker dat iedereen die in de payroll- of uitzendbranche werkt dit herkent. De steeds veranderende wetgeving, uitzonderingen op iedere uitzondering en natuurlijk het feit dat je met/voor mensen werkt maakt het afwisselend, maar bovenal ontzettend leuk.

Binnen Payroll Nederland is volop ontwikkeling gaande. We gaan ons focussen op marktgebied buiten Limburg! Verder hebben we sinds een aantal maanden de licentie om mensen die werken in Vlaanderen te mogen payrollen. Daarmee onderscheiden we ons en boren we een nieuwe markt aan. En net zoals de uitzendfilialen van Wiertz Personeelsdiensten zijn we bezig met innovatie. Een voorbeeld is het communiceren met onze krachten via WhatsApp en het bedenken van manieren om de respons op de Wiertz Barometer, het klant- en medewerkerstevredenheidsonderzoek te verhogen. We zijn altijd op zoek naar manieren om onze dienstverlening te verbeteren.

Iedereen van team Payroll Nederland heeft een eigen rol als verantwoordelijke voor een van deze nieuwe ontwikkelingen. Ik focus op ziekteverzuim en subsidies. Ik denk dat het vooral erg belangrijk is om contact te houden met de kracht. Dat zorgt ervoor dat de medewerker zich gehoord voelt en doorgaans ook gemotiveerder is om het werk weer op te pakken. Uiteindelijk werkt persoonlijke aandacht altijd. Iedereen vindt het toch fijn als er op een prettige en betrokken manier met hem of haar wordt omgegaan?

Maud Smeets
Payroll Specialist
045-5639260
Mail / LinkedIn


Wie zijn wij?
Wiertz Company is een familiebedrijf dat zich sinds de oprichting in 1997 tot een vooraanstaande speler op de Limburgse flexmarkt heeft ontwikkeld. Met bijna 100 collega’s werken we dagelijks aan het gelukkig maken van werkgevers en werknemers, waarbij oprechte persoonlijke aandacht altijd het uitgangspunt is. Wij geloven dat iedereen meer kan dan hij of zij zelf denkt!

Interesse?
Neem voor een vrijblijvende afspraak gerust contact op met Nadine Drescher of Fabienne Sterk: 045-5639248/ 06-33330836.

Wij zijn ook via WhatsApp bereikbaar: 06 105 468 29