BLOG: Verbeter de wereld, help iemand aan een baan

BLOG: Verbeter de wereld, help iemand aan een baan

Remy Volders werkt als intercedent in de vestiging van Wiertz Personeelsdiensten in Heerlen. Hij legt uit waar hij energie van krijgt! 

Ik heb me vaak afgevraagd wat is nu de voldoening die ik uit mijn werk haal. Uiteraard zijn er de commerciële uitdagingen die je elke keer weer een boost geven. Bijvoorbeeld als je een mooie klant binnen haalt, een uitzending met een goede marge bewerkstelligt of als je veel plaatsingen hebt kunnen scoren. Maar de echte voldoening en energie haal ik toch ergens anders uit.

Mijn motivatie haal ik uit de uitzendingen die ik regel. Uitzendingen waar oprechte blijdschap en dank uit voortkomen. Ons werk is mensen aan een baan helpen. Mensen die geen baan hebben of niet gelukkig zijn op hun huidige werkplek . Als wij hierin mogen bemiddelen, en dat lukt, dan is dat toch het mooiste wat we kunnen bereiken? Wat is er in ons vak nu mooier dan een kracht, die het niet meer ziet zitten, die misschien wel ten einde raad is, uit die negatieve spiraal trekken en een fijne job bezorgen, zodat zijn of haar leven weer een positieve wending krijgt. Als er dan vervolgens ook nog een kracht naar je toekomt om aan te geven dat hij/zij zo ontzettend blij is, dan koester ik zo’n moment en wordt het een bron van nieuwe energie voor volgende uitzendingen.

Er zijn helaas wel eens krachten die je teleurstellen: ze verschijnen niet of nooit op hun (nieuwe) job of maken keuzes waar je niets van begrijpt. Iedereen die in onze branche werkt weet dan precies waar ik het over heb.  It’s part of the job, zullen we maar zeggen. Die gevallen wegen absoluut niet tegen de successen op. En het mooie is dat als je iemand aan een nieuwe baan hebt geholpen, er waarschijnlijk nog meer mensen blij worden. Het gezin van de nieuwe uitzendkracht bijvoorbeeld. Intercedent is een dankbaar en nuttig beroep!

Daar haal ik dus mijn voldoening uit, daar doe ik het voor! Verbeter de wereld, help iemand aan een baan 😊.

Remy Volders
Intercedent Heerlen
045-5714580
Mail / LinkedIn


Wie zijn wij?
Wiertz Company is een familiebedrijf dat zich sinds de oprichting in 1997 tot een vooraanstaande speler op de Zuid-Nederlandse flexmarkt heeft ontwikkeld. Met bijna 100 collega’s en labels die voorzien in alle mogelijke personeelsbehoeftes werken we dagelijks aan het gelukkig maken van werkgevers en werknemers, waarbij oprechte persoonlijke aandacht altijd het uitgangspunt is. Wij geloven dat iedereen meer kan dan hij of zij zelf denkt!

Interesse?
Neem voor een vrijblijvende afspraak gerust contact op met Nadine Drescher of Fabienne Sterk: 045-5639248/ 06-33330836.

Wij zijn ook via WhatsApp bereikbaar: 06 105 468 29