Twintig jaar

Twintig jaar

Wiertz Company bestaat 20 jaar in 2017! Harm Wiertz kijkt vooruit en introduceert de nieuwe Managing Director, Roger Holtus. 

Zo, de aftrap is gedaan. 2017 is begonnen! De eerste maand van een nieuw jaar vind ik elke keer weer bijzonder. Volop goede voornemens, champagne, veelbelovende jaarplannen. Als een lege bladzijde ligt het jaar in die eerste maand nog voor ons. De kalender nog ongeschonden.

Het gaat weer een bijzonder jaar worden. De economie in Limburg is de laatste jaren echt op stoom gekomen. Dat proces gaat verder dit jaar. Heel veel mooie initiatieven komen steeds meer tot ontwikkeling. Overal tegelijkertijd in onze mooie provincie. We hebben nu eenmaal een geweldig ondernemersklimaat en we liggen internationaal gezien natuurlijk uitstekend. Dat geeft ons een voorsprong op de rest van Nederland.

Net als Chapeau! bestaat onze organisatie 20 jaar dit jaar. Het was op 30 april 1997 dat Dionne en ik de deuren openden van ons eerste kantoor aan de Oranjestraat in Kerkrade. Dat vierden we natuurlijk op die dag, met oranjebitter en al. Nu zijn we twee decennia verder en wat is de tijd gevlogen. We hebben ons geen minuut verveeld. Als echte ondernemers zijn we bovendien blijven bouwen, jaar in jaar uit. Op dit moment mogen we dan ook zeggen dat Wiertz Company op geen enkele wijze vergelijkbaar is met het bedrijf waarmee we toentertijd gestart zijn. We zijn een complete dienstverlener op het gebied van mens en werk geworden. Met tal van specialismen, een filialen netwerk in de hele provincie. Een club onderscheidende professionals. Dionne en ik zijn in 1997 weliswaar gestart met ons bedrijf maar op dit moment zouden we nergens zijn zonder ons team. Vandaar dat ik op deze plek vanaf dit jaar de pen regelmatig ga doorgeven aan een van onze collega’s. Zodat u kennis gaat maken met de mensen die bij Wiertz Company dagelijks het verschil maken.

Omdat we dit jaar niet te veel terug willen blikken maar vooral vooruit kijken, benoemen we een nieuwe Managing Director voor onze organisatie. Roger Holtus is zijn naam. Hij gaat ons bedrijf leiden naar een volgende fase en hij wordt operationeel en statutair eindverantwoordelijk. Dionne en ik zullen dan meer de aandeelhoudersrol vervullen als adviseurs en ambassadeurs. En natuurlijk blijven we ondernemers want het bloed kruipt waar het niet gaan kan.

Ik wens u een mooi, succesvol en vreugdevol 2017!

Harm Wiertz
Founder Wiertz Company

Wilt u tussentijds op de hoogte blijven van mijn belevenissen? Dan kunt u mij volgen via LinkedIn.