HM Event Company sluit overeenkomst met Wiertz Personeelsdiensten inzake personeel WMC Buitenfestival

HM Event Company, de organisator van het complete buitenfestival rondom het Wereld Muziek Concours, gaat het personeel regelen via Wiertz Personeelsdiensten. Dat zijn Erik Hermans en Joost Meijs (HM Event Company) deze week overeen gekomen met Dionne Wiertz (Wiertz Gastvrij).

Van 4 t/m 28 juli wordt in Kerkrade dit jaar het 17e WMC georganiseerd, hét wereld topevenement voor de blaasmuziek. Duizenden muzikanten en toeschouwers bezoeken dan het hart van Kerkrade. Het buitenfestival speelt zich derhalve af in en rondom het centrum van Kerkrade en zorgt voor amusement en sfeer.

De mensen die door HM Event Company ingezet zullen worden zijn werkzaam in de paviljoens van HM en op tal van andere horecaplekken welke HM zelf exploiteert. Wiertz Gastvrij is de horecatak van de Limburgse uitzendorganisatie Wiertz Personeelsdiensten (11 filialen tussen Venray en Maastricht). Wiertz zal ook de mensen gaan verlonen welke door HM Event Company zelf worden aangedragen en daarnaast zorgen voor aanvullende werving van gekwalificeerde krachten. Krachten welke interesse hebben om aan de slag te gaan tijdens het buitenfestival van het WMC kunnen zich vanaf nu melden bij HM-Eventcompany.nl of bij Wiertz Personeelsdiensten.