Horecapersoneel van Wiertz Personeelsdiensten

Succes is mensenwerk en organisaties die de juiste medewerkers weten te vinden hebben een belangrijke voorsprong. Steeds vaker kiezen horecabedrijven daarom voor een sterke partner als Wiertz Personeelsdiensten. Een allround specialist in personeelsvraagstukken. Vanuit kantoren in Limburg en Duitsland richt men zich op de lokale regionale arbeidsmarkt. Door deelname aan landelijke samenwerkingsverbanden zoals ABU beschikt men over een uitgebreid netwerk waardoor horecabedrijven waardevolle actuele informatie ontvangen.

Het horecaspecialisme van Wiertz Personeelsdiensten wordt in de markt gezet met de naam Wiertz Gastvrij. In de horecabranche is ervaren en tegelijkertijd flexibel personeel onmisbaar. Piekdagen en –seizoenen zijn vanzelfsprekend. De noodzakelijke personeelsbezetting is daarom aan flinke schommelingen onderhevig. Wiertz Gastvrij biedt werkgevers in de horeca een maatwerkoplossing die het resultaat is van een jarenlange praktijkervaring met het uitzenden van krachten in de horecasector. Een pool die wordt gevormd door een vaste groep van ervaren horecaspecialisten vormt de kern van de dienstverlening. Om de pool de juiste kwaliteit te geven en voortdurend over geschikte medewerkers te kunnen beschikken rekruteert Wiertz Gastvrij permanent horecapersoneel met de gewenste kwalificaties.

De dienstverlening van Wiertz Gastvrij wordt aangeboden vanuit alle filialen van de Limburgse uitzendorganisatie. In het filiaal in Kerkrade houdt Dionne Wiertz-Buck zich als intercedente bezig met de horecadienstverlening. Onlangs werden er samenwerkingsafspraken gemaakt omtrent het regelen van de volledige horecabezetting voor het buitenfestival van Wereld Muziek Concours in Kerkrade. “De volledige planning en invulling van de horecabezetting tijdens het WMC nemen wij voor onze rekening” aldus Nadine Drescher, kantoormanager in Kerkrade.

Wiertz Personeelsdiensten staat onder leiding van een driehoofdige directie. Het echtpaar Wiertz, oprichters en eigenaren, vervult een rol binnen de familieraad. Omdat Dionne Wiertz heel veel plezier beleefd aan de directe bemiddeling van krachten is ze enige tijd geleden weer aan de slag gegaan als intercedente.

Directievoorzitter en commercieel directeur is Roger Mannheims. Hij was vele jaren hoofd van FairPlay Centers & Casino’s bij de Janshen‑Hahnraths Group. “Ik heb de dienstverlening van Wiertz Gastvrij vele jaren als klant mogen ervaren” aldus Mannheims. “De uitzendorganisatie regelde de piekbezetting in onze amusementscenters. Dat verliep vlekkeloos. De krachten beschikten steeds over de juiste kwaliteit, ze waren er wanneer we ze nodig hadden, de prijs was goed en ik heb de organisatie in die tijd leren kennen als pro actief en zeer oplossingsgericht”.

Operationeel directeur Igor Buck stuurt de filialen aan en is verantwoordelijk voor de kwaliteit van de dienstverlening. Hij heeft een opleiding facility management en werkte gedurende zijn studententijd in de horeca: “In de horeca is ervaren én flexibel inzetbaar personeel onmisbaar. Op piekdagen en ‑seizoenen heb je extra mensen nodig en als de zon schijnt en de terrassen vol lopen moeten je gasten wel tijdig hun pilsje krijgen. De noodzakelijke personeelsbezetting is daardoor aan flinke schommelingen onderhevig.”

De maatwerkoplossing die Wiertz Gastvrij u aanbiedt met de banenpool voor de horeca is ook financieel interessant. Er worden heldere afspraken gemaakt over all-in uurtarieven, inclusief vakantiebijslag en doorbetaalde feest‑ en vakantiedagen. U zult vaststellen dat de tarieven zeer concurrerend zijn.

Voor meer informatie of een offerte kunt u contact opnemen met Roger Mannheims (06-33318984) of Igor Buck (06-50255105) van Wiertz Personeelsdiensten. Service Center Kloosterraderstraat 20, 6461 CD Kerkrade telefoon 045-5639240. www.wiertz.com