Klantcase: Roda Support

Klantcase: Roda Support

Roda Support profileert zich als de uitzendorganisatie van Roda JC Kerkrade. De organisatie plaatst uitzendkrachten bij bedrijven en instellingen die Roda JC een warm hart toedragen. Payroll Limburg.nl, het payrolllabel van Wiertz Company, verzorgt de backoffice. Eigenaar Frank Extra van Roda Support vertelt hoe dat bevalt.

Roda Support wist vanaf de start dat ze een deskundige backoffice nodig hadden. In Payroll Limburg.nl vond Extra een extra collega die doet wat hij belooft.

Hoe is de samenwerking ontstaan?

Frank Extra: “Het idee om Roda Support te starten is 2 jaar geleden ontstaan. Kort daarna zijn we in contact gekomen met Payroll Limburg.nl, net als wij een belangrijke partner van Roda JC. Er was een goede klik en de gesprekken leidden als snel tot een samenwerking. We hebben onze wensen en eisen geïnventariseerd en vervolgens kenbaar gemaakt aan Payroll Limburg.nl. De manier van werken en communiceren geeft ons veel vertrouwen.”

Hoe ervaar je de samenwerking?

“Onze ervaringen zijn sinds dag één zeer positief. Het is een toevoeging aan ons bedrijf, we hebben er extra collega’s op afstand bij. Tussen Payroll Limburg.nl en Roda Support is het geen ‘klantrelatie’, het is een ‘collega-relatie’. De medewerkers zijn vriendelijk, professioneel en niet onbelangrijk: goed op de hoogte van de wet- en regelgeving. Ze denken altijd mee en informeren heel goed. Zij stellen ons continu op de hoogte, waardoor je weet waar je aan toe bent en je klanten weer kunt informeren.”

Wat zijn de voordelen van een backoffice?

“Het gaat met name om de focus die je als ondernemer hebt. Ga je zelf de administratieve afhandelingen erbij doen, gaat die focus verloren. Mijn focus is de commercie en Peter richt zich op het zoeken en plaatsen van mensen. De puntjes en de kommaatjes doe je ‘erbij’. Nu heb je een volledige HR-afdeling tot je beschikking. Een echte HR-partner, een verlengstuk van je bedrijf.  Extra collega’s.”

Wanneer schakel je met Payroll Limburg.nl?

“Wij schakelen hen in bij de start van kandidaten, maar ook daarvoor al voor  advies op het gebied van cao, salaris en urenverwerking. Het contact is zeer intensief, niet alleen telefonisch maar er is regelmatig een afspraak op locatie. Een kop koffie drinken en elkaar in de ogen kunnen kijken is ook heel belangrijk. Er is veel contact met manager Payroll Limburg.nl (Jordy Gielkens), er is een klik en de organisatie past goed bij ons. Deze samenwerking bevalt op beide gebieden: wij doen waar we goed in zijn en Payroll Limburg.nl ontzorgt ons daarin. Ik kan met volle overgave zeggen dat Payroll Limburg.nl bijdraagt aan ons succes!”

Meer weten over Payroll Limburg.nl? Klik hier voor de website!