Michiel Dijkman nieuw bestuurslid Wiertz Foundation

Michiel Dijkman nieuw bestuurslid Wiertz Foundation

Michiel Dijkman treedt aan als nieuw bestuurslid van Wiertz Foundation, de goede doelen stichting van Wiertz Company. Deze stichting werd in 2006 opgericht door Dionne Wiertz-Buck en Harm Wiertz, die nog steeds een actieve rol vervullen in het bestuur van de stichting.

Michiel Dijkman is werkzaam bij Samsung Benelux als Head of Communications & Corporate Affairs en daarnaast maatschappelijk zeer actief en betrokken in diverse nevenfuncties, waaronder voor het Limburgs Museum en het Jeugdfonds Sport en Cultuur.

Met de komst van Dijkman is het bestuur weer compleet. Enkele maanden geleden nam Maurice Buck afscheid als voorzitter van de foundation. Hij werd in de voorzittersrol opgevolgd door Dionne Wiertz-Buck. Daardoor kwam er een bestuurspost vacant. De overige bestuursleden zijn Harm en Dionne Wiertz, founders van Wiertz Company en actief binnen hun holding Wiertz Family, Roger Holtus, Managing Director van Wiertz Company en Jessie Vreuls, medewerker Marketing en Communicatie binnen Wiertz Company.

Meer weten over Wiertz Foundation?
Wiertz Foundation is een stichting waarin zowel Wiertz Family als Wiertz Company uiting geven aan hun maatschappelijke betrokkenheid middels het bieden van (financiële) hulp aan diverse projecten. Kijk voor meer informatie op wiertzfoundation.com


Lees verder:
Enzo Kok is één van de meest talentvolle muzikanten in Limburg.  ‘Ik kan mij geen leven meer voorstellen zonder mijn viool.’ Lees hier meer over Enzo en de manier waarop hij met Wiertz Foundation in contact is gekomen.

‘Het was een bijzonder jaar, waarin we ons twintigjarig bestaan mochten vieren en waarin we een aantal mooie maatschappelijke projecten vorm hebben gegeven. In ons Sociaal Jaarverslag vindt u daar een aantal voorbeelden van terug.’ Lees het Sociaal Jaarverslag 2017 hier online.