Michiel van Grinsven aan de slag als Salesmanager

Michiel van Grinsven aan de slag als Salesmanager

Michiel van Grinsven is op 1 november 2019 gestart als Salesmanager bij Wiertz Company. Met de aanstelling van Van Grinsven zet Wiertz Company de  ambitieuze groeidoelstellingen buiten Limburg kracht bij. 

Van Grinsven heeft ruime ervaring in de flexbranche en vormt een sterke aanvulling op het team van Wiertz Company. Zo heeft hij gewerkt voor Tempo Team en United People. Daarnaast was hij in het verleden Manager New Business bij Olympia.

Het werkgebied van de nieuwe Salesmanager beslaat het hele land voor Payroll Nederland. Voor de overige labels zal de focus liggen op de provincie Noord-Brabant, waar er concrete plannen liggen om een vestiging te openen in Eindhoven.

Met labels zoals Wiertz Personeelsdiensten, ZUID recruiters, ZUID juristen, ZUID salarisverwerkers, Payroll Nederland en Contracting Nederland heeft Wiertz Company 25 filialen binnen en buiten Limburg, maar ook in Duitsland en Polen. De toekomst van Wiertz Company brengt het familiebedrijf dus steeds nadrukkelijker buiten de provincie Limburg. “Met de benoeming van Van Grinsven benadrukken we onze ambitieuze groeidoelstellingen”, aldus Roger Holtus, CEO van Wiertz Company. “We zijn erg blij dat Michiel onze organisatie komt versterken. Met zijn komst zetten we een nieuwe stap om onszelf op het gebied van salesmanagement te versterken en een nog betere klantfocus te realiseren.”

Michiel van Grinsven
+31 (06) 86 89 81 42
m.vangrinsven@wiertz.com
LinkedIn


Lees verder:
“Dit is voor werkgevers hét moment om een visie op flex te ontwikkelen.” Lees hier hoe Roger Holtus denkt over de ontwikkelingen rondom de Wet Arbeidsmarkt in Balans.

Download de Whitepaper Wet Arbeidsmarkt in Balans voor de hoofdpunten en 11 concrete acties die ervoor zorgen dat u op tijd klaar bent voor de WAB! Mocht u naar aanleiding van de whitepaper verder willen praten, dan maken we uiteraard graag een afspraak. Laat dan uw gegevens hier achter!