Nieuwe formatie familieraad Wiertz Company

Nieuwe formatie familieraad Wiertz Company

Als vervolgstap op de benoeming van Roger Holtus tot statutair bestuurder heeft Wiertz Company haar Familieraad uitgebreid. Tot voor kort waren ondernemers Harm en Dionne Wiertz, oprichters Wiertz Company en Constant Jurgens,  gespecialiseerd in executive search & interim management, gedrieën actief in de Familieraad. Deze is nu versterkt met de komst van twee nieuwe leden. Wij stellen ze graag aan u voor:

Vivian Mengelers, ondernemer op het gebied van HR-advisering met een brede ervaring op het vlak van mens en organisatie.

Ronald Lanceé, voormalig architect, met veel interesse en expertise op het gebied van maatschappelijk en duurzaam ondernemen.

De Familieraad fungeert als toezichthoudend orgaan en klankbord, zodat Roger Holtus de groei en het succes van het bedrijf kan doorzetten. Met deze vernieuwde, stevige Familieraad wordt de filosofie van Wiertz Company voortgezet en gewaarborgd. De eerste vergadering in de nieuwe formatie heeft onlangs plaatsgevonden. Een bijzonder moment in het twintigjarige bestaan van Wiertz Company.