Wiertz Family

Wiertz Family is founder en 100% aandeelhouder van Wiertz Company.
Wiertz Company bestaat sinds 1997 en is een allround HR-dienstverlener. De organisatie biedt oplossingen voor de brede wereld van mens en werk: Wiertz Flex Solutions, Wiertz Payroll Solutions, Wiertz Career Solutions, Wiertz Hospitality Solutions, Wiertz Digital Solutions, Wiertz International Solutions, Wiertz Inhouse Solutions en Wiertz Legal Solutions.

WIERTZ COMPANY

Wiertz Company is een bedrijf van mensen voor mensen. Met onze waarden als familiebedrijf, onze visie én onze onafhankelijkheid zorgen wij voor de beste oplossingen voor iedereen op het gebied van werk. Omdat er bij Wiertz Company in oplossingen wordt gedacht, worden alle diensten aangeduid als solutions.

WIERTZ Flex Solutions

Bent u op zoek naar flexibel personeel? Schakel dan Wiertz Flex Solutions in! Onze dienstverlening wordt zowel online als vanuit onze 19 vestigingen in zowel Nederland, Duitsland als Polen vormgegeven. Op die manier zijn wij altijd bij u en de flexmedewerker in de buurt en kunnen we snel schakelen. Wiertz Flex Solutions is er voor vacatures tot en met mbo-niveau in alle branches. Wij ontzorgen u van begin tot eind als het gaat om uw personele behoeften. Wij bieden flexmedewerkers opleidingen, verzekeringen, een goed salaris, verlofdagen en een goed geregeld pensioen. Wij zorgen altijd voor de beste match tussen mens en werk.

Wiertz Payroll Solutions

Met onze dienst Wiertz Payroll Solutions wordt het juridisch werkgeverschap en het verlonen van werknemers aan ons uitbesteed. Alle administratieve handelingen gebeuren grotendeels online, maar onze kracht is onze persoonlijke aanpak. Het werkgeverschap van uw werknemers is in goede handen; gemakkelijk, zonder risico’s, voordelig én betrouwbaar.

Wiertz Hospitality Solutions

Wiertz Hospitality Solutions is de specialist als het gaat om tijdelijk personeel in de horeca. Als dienst van Wiertz Company, bieden wij dezelfde persoonlijke aanpak versterkt met onze unieke werving en selectiemiddelen en trainingsmogelijkheden voor de horecabranche. Wij bieden een goede mix tussen ervaren krachten en studenten.

Wiertz International Solutions

Wiertz International Solutions is de specialist als het gaat om internationale werving binnen Wiertz Company. Met locaties in Duitsland en Polen zijn wij in staat om de juiste kandidaten te vinden. Allemaal volgens de voorgeschreven werkwijze van de EU.

Wiertz Legal Solutions

Binnen de rechtsgebieden arbeidsrecht, ondernemingsrecht en huurrecht bieden wij juridisch advies in verschillende vormen en nemen alle of een deel van de juridische zaken uit handen van de ondernemer. Op deze manier zorgen wij ervoor dat een ondernemer alle tijd krijgt om te doen waar hij goed in is, namelijk ondernemen met zijn bedrijf.

WIERTZ DIGITAL SOLUTIONS

Digitaal is de toekomst, zeker in een snel veranderende wereld. Wij ontwikkelen verschillende online oplossingen die bijdragen aan mens en werk. Denk aan digitale urenregistratie, Wiertz Direct, Wiertz Talent Tool en All Aboard Now-game.

WIERTZ CAREER SOLUTIONS

Onze consultants bemiddelen en begeleiden dagelijks hbo- en wo-professionals naar een vaste of tijdelijke baan (ook op projectbasis). Met dezelfde persoonlijke aandacht die onze organisatie kenmerkt. De consultants van Wiertz Career Solutions houden zich bezig met werving en selectie en detachering. De focus ligt hierbij op de sectoren Finance, Sales, IT, Supply Chain en HRM. Met onze snelheid en kennis van de markt zorgen wij dat onze klanten aan de juiste kandidaten worden voorgesteld.

WIERTZ INHOUSE SOLUTIONS

Met Wiertz Inhouse Solutions kiest een organisatie voor een totaal oplossing op het gebied van HR en recruitment. Van onboarding, master vendorship en cost saving programma’s tot aan employer branding. Wij zorgen voor sterk werkgeverschap, van binnen uit.