Wiertz Family

Wiertz Family is founder van Wiertz Company, een Limburgs familiebedrijf. Wiertz Company is een krachtige familie van mens en werk. Met onze labels Wiertz Personeelsdiensten, Payroll Limburg, Payroll Nederland, Contracting Limburg, ZUID recruiters, ZUID juristen en ZUID salarisverwerkers bieden wij een dienstverlening die past binnen een professioneel personeelsbeleid en die bijdraagt aan het succes van organisaties.


WIERTZ COMPANY

Wiertz Company is een krachtige familie van mens en werk. Met onze labels Wiertz Personeelsdiensten, Payroll Limburg, Payroll Nederland, Contracting Limburg, ZUID recruiters, ZUID juristen en ZUID salarisverwerkers bieden wij een dienstverlening die past binnen een professioneel personeelsbeleid en die bijdraagt aan het succes van organisaties.

WIERTZ Personeelsdiensten

Wiertz Personeelsdiensten is sterk in werk. En dat maken ze waar. Met het sterkst lokaal vertegenwoordigd kantoren netwerk van Limburg bemiddelen zij elke dag met veel enthousiasme en passie flexwerkers voor tijdelijke – en vaste banen op alle opleidingsniveaus en in alle branches. Zij streven naar de beste inzet van ieders talent. Met verschillende op maat ingerichte diensten zorgen zij voor de meest succesvolle invulling van de flexibele schil van bedrijven. Zij zijn niet voor niks dé intermediair van Limburg. Een organisatie die staat voor passie, ondernemersgeest en kwaliteit en waar lokale aanpak en persoonlijke aandacht altijd centraal blijven staan.

ZUID recruiters

ZUID recruiters ondersteunt bedrijven om het juiste talent op MBO en HBO niveau te vinden voor vaste en tijdelijke banen en projecten. Ook voor die éne lastige vacature. Hoe? Door het net wat anders te doen. Een CV vinden is iets anders dan net dat éne talent zoeken dat uw bedrijf nodig heeft. En dat laatste is waar ZUID recruiters zich in onderscheidt. Zoeken, screenen, benaderen, volgen, boeien en binden. Topsport noemen zij het. Elke dag een topprestatie voor uw bedrijf leveren om de juiste kandidaat te vinden. Doorgaan waar anderen stoppen. Dit doen zij door de puntjes op de i te zetten voor uw vacature, uw kandidaat en voor uw bedrijf.

ZUID juristen

ZUID juristen ondersteunt bedrijven met juridisch advies en interim juristen. Ontstaan door de marktvraag en complexiteit van het Nederlands Recht waarmee bedrijven te maken krijgen. Niet iedereen heeft elk specialisme in huis en daarom biedt ZUID juristen verschillende juridische diensten op maat of een interim-jurist voor projecten. Kenmerkend voor ZUID juristen is hun daadkrachtige aanpak tegen lagere kosten. Veel bedrijven maken hier gebruik van door een gedeelte of zelfs alle juridische zaken uit te besteden waardoor de zij weer kunnen focussen op hun core-business. Het motto van ZUID Juristen is immers niet voor niets: Het is al lastig genoeg.

ZUID salarisverwerkers

ZUID salarisverwerkers nemen uw salarisadministratie volledig uit handen en zorgen ervoor dat deze op tijd en correct wordt uitgevoerd. Op deze manier kan een organisatie zich nog meer focussen op hun kernactiviteiten. ZUID salarisverwerkers is een gespecialiseerde administratieve dienstverlener die personeels- en salarisadministratie tot hun vak heeft gemaakt. Zij zorgen ervoor dat uw medewerkers op correct en op tijd worden uitbetaald en daarbij krijgt u natuurlijk de beschikking over real-time overzichten en complete managementrapportages. ZUID salarisverwerkers gaat verder dat is hun vak. Niet alleen perfecte uitvoering maar ook kennis van en wijzigingen in het arbeidsrecht, benchmarks en cao’s zijn beschikbaar voor u.

Payroll Limburg.nl

Payroll Limburg.nl is de grootste regionale payroll dienstverlener met kantoren in Zuid- en Noord Limburg en biedt bedrijven en zelfstandigen de mogelijkheid om flexibel, freelance en vast personeel in dienst te nemen, met gereduceerde risico’s en zonder de administratieve ballast. Dit tegen een uiterst scherpe tariefstelling. Payroll Limburg.nl verzorgt de personeels-, salaris- en ARBO-administratie. En onderhoudt bovendien de contacten met UWV en Fiscus.  Payroll Limburg.nl staat ook voor de persoonlijke aanpak waar alle onderdelen van Wiertz Company voor bekend staan. Net als de ondernemerskracht en kwaliteit. Dit zit ook verweven in hun DNA . En dat is anders dan andere dienstverleners. Zij zijn er voor u en voor uw medewerkers en dat laten zij elke dag met volle overtuiging zien.

Payroll Nederland.nl

Indien een organisatie meerdere locaties heeft in Nederland schakelen wij onze collega’s van Payroll Nederland.nu in. Zij werken met dezelfde diensten, systemen en met dezelfde gedachten als Payroll Limburg.nl. Met Payroll Nederland.nu zijn wij in staat om een landelijk dekkende oplossing aan te bieden met de juiste kwaliteit, aanpak en scherpe tariefstelling.

Contracting Limburg

Contracting Limburg gaat verder waar een uitzendbureau stopt. Zij nemen een gedeelte van uw productie-, proces of afdeling over. Contracting Limburg gaat een resultaatverplichting met u aan als opdrachtgever en wordt verantwoordelijk voor het leveren van producten en niet voor het ter beschikking stellen van arbeidskrachten. U betaalt dus niet per arbeidsuur, maar een vooraf overeengekomen tarief per geleverde dienst. De activiteiten die Contracting Limburg uitvoert worden dus afgebakend van uw eigen proces en toezicht, maar worden wel uitgevoerd op uw bedrijfslocatie. Contracting Limburg regelt het complete arbeidsproces en zijn dus (financieel) verantwoordelijk voor de planning, de administratie, het management en het toezicht.

Roda Support

Roda Support, supporter van werk, profileert zich als nieuwe uitzendorganisatie rondom de voetbalclub Roda JC. Roda Support is ontstaan uit de passie voor maatschappelijk ondernemerschap én Roda JC. Roda Support plaatst uitzendkrachten bij alle bedrijven en instellingen die Roda JC een warm hart toedragen. Uitzendkrachten die voor een groot gedeelte bestaan uit supporters van de club. Een deel van de opbrengsten komt ten goede aan Roda JC. Zo kunnen supporters aan de slag, krijgen sponsoren hun personeel, regelt Roda Support dit alles perfect en vaart de club er ook nog eens wel bij. Roda Support heeft een unieke samenwerking met Payroll Limburg.nl, onderdeel van Wiertz Personeelsdiensten.