Wat kunnen wij voor jou doen?

Wij gebruiken onze kennis en kunde om bedrijven of organisaties door te laten groeien. Of net dat extra duwtje in de juiste richting geven. Adviseren en verbinden, daar draait het om.

Wij gaan aan de slag met de toekomstbestendigheid van jouw bedrijf. De aanpak is simpel en effectief. Zorgvuldig en met respect voor de filosofie achter een bedrijf of instelling. Om zo dicht mogelijk bij het bedrijfsproces betrokken te zijn en te blijven worden we zakelijk partner. Want groeien doe je nog altijd samen.

Meerwaarde bieden

Bij alles wat we doen is de vraag: kan Wiertz Family u meerwaarde bieden? Als het antwoord ja is, kunnen organisaties of individuen op ons rekenen en zetten wij onze kennis, ons netwerk en instrumenten voor kapitaalverstrekking in.

Bijdragen aan groei in Limburg

Van voor de start tot voorbij de finish helpen wij bedrijven groeien. En daarmee de samenleving als geheel. En als de samenleving groeit, groeit iedereen. Wij drukken groei niet alleen uit in meer omzet en winst, maar vooral ook in maatschappelijk rendement. Ons werk draagt bij aan de economische bedrijvigheid en werkgelegenheid en ondersteunt de ontwikkeling van nieuwe relevante en innovatieve producten en diensten.

Founder of Wiertz Company

Wiertz Family is 100% aandeelhouder en founder van Wiertz Company. Een krachtig internationaal opererend familiebedrijf actief in de markt van mens en werk.

Met haar verschillende labels en diensten biedt Wiertz Family al 25 jaar met succes maatwerkoplossingen en dienstverlening aan professionals, flexkrachten en organisaties.

Harm Wiertz
Eh.wiertz@wiertz.com

Dionne Wiertz-Bück
Ed.wiertz@wiertz.com

Niklas Wiertz
E: n.wiertz@wiertz.com

Martijn Wiertz
Em.wiertz@wiertz.com

Willeke Wiertz
E: w.wiertz@wiertz.com

Meer weten?

Contactgegevens

Adres
Theaterplein 28
6461 DR Kerkrade (NL)

T: +31 (0)6 212 154 61
Md.wiertz@wiertz.com

 

Contactformulier