Wat kunnen wij voor jou doen?

Wij gebruiken onze kennis en kunde om bedrijven of organisaties door te laten groeien. Of net dat extra duwtje in de juiste richting geven. Adviseren en verbinden, daar draait het om.

Wij gaan aan de slag met de toekomstbestendigheid van jouw bedrijf. De aanpak is simpel en effectief. Zorgvuldig en met respect voor de filosofie achter een bedrijf of instelling. Om zo dicht mogelijk bij het bedrijfsproces betrokken te zijn en te blijven worden we zakelijk partner. Want groeien doe je nog altijd samen.

Meerwaarde bieden

Bij alles wat we doen is de vraag: kan Wiertz Family u meerwaarde bieden? Als het antwoord ja is, kunnen organisaties of individuen op ons rekenen en zetten wij onze kennis, ons netwerk en instrumenten voor kapitaalverstrekking in.

Bijdragen aan groei in Limburg

Van voor de start tot voorbij de finish helpen wij Limburgse bedrijven groeien. En daarmee de provincie als geheel. Want als de provincie groeit, groeit iedereen. Wij drukken groei niet alleen uit in méér omzet en winst, maar vooral ook in maatschappelijk rendement. Ons werk draagt bij aan economische bedrijvigheid en werkgelegenheid in Limburg en ondersteunt de ontwikkeling van nieuwe relevante en innovatieve producten en diensten.

Founder of Wiertz Company

Wiertz Family is founder van Wiertz Company een krachtig euregionaal opererend familiebedrijf actief in de markt van mens en werk.

Met haar verschillende labels en diensten biedt Wiertz Company al 20 jaar met succes maatwerkoplossingen en een dienstverlening aan voor professionals, flexkrachten en organisaties in Limburg.

Harm Wiertz

Mh.wiertz@wiertz.com
T: +31 (0)6 54 24 74 77
Linkedin

 

Dionne Wiertz-Bück

M: d.wiertz@wiertz.com
T: +31 (0)6 21 21 54 61
Linkedin

Meer weten?

Contactgegevens

Adres
Theaterplein 28
6461 DR Kerkrade (NL)

T: +31 (0)45 56 39 240
M: info@wiertzfamily.com

Contactformulier