Roger Holtus, nieuwe Managing Director Wiertz Company volgt echtpaar Wiertz op.

Roger Holtus is de nieuwe Managing Director van Wiertz Company. Op 1 maart aanstaande wordt hij statutair bestuurder van het Limburgse familiebedrijf. Hij volgt dan Dionne en Harm Wiertz op die deze rol de afgelopen 20 jaar hebben vervuld. Het ondernemersechtpaar blijft verbonden aan de organisatie als eigenaar van Wiertz Company en de holding. Vanuit de familieraad houden ze toezicht op de gang van zaken en hebben zij een belangrijke adviesrol. Ook treden ze op als ambassadeurs voor de organisatie en blijven ze actief als bestuursleden van Wiertz Foundation.

Wiertz Company - Roger HoltusRoger Holtus is 44 jaar en studeerde bedrijfswetenschappen aan de KU Nijmegen. Op dit moment is hij als commercieel directeur verbonden aan Kleynen Consultants. Voorheen was hij geruime tijd werkzaam bij Rabobank Parkstad Limburg waar hij de functie van statutair directeur Particulieren bekleedde. Roger Holtus woont in Heerlen. Als opvolger van het ondernemersechtpaar Wiertz gaat hij zich als statutair bestuurder voor 100% focussen op de nieuwe fase van het bedrijf. Hiertoe gaat hij leiding geven aan de interne organisatie en het Management Team en is hij extern verantwoordelijk voor trajecten op het vlak van relatiebeheer, acquisitie en netwerk.

Wiertz Company bestaat dit jaar precies 20 jaar en is een krachtig euregionaal opererend familiebedrijf actief in de markt van mens en werk. Sinds de start in 1997 is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende speler binnen de Limburgse en euregionale arbeidsmarkt. Met een sterke vertegenwoordiging van kantoren in Nederland en Duitsland en met verschillende bedrijfsonderdelen, werken er dagelijks meer dan 75 vaste medewerkers en ruim 3.000 flexmedewerkers bij 600 werkgevers. Hierdoor realiseert Wiertz Company een autonome omzet van bijna 50 miljoen euro. Voor de komende jaren is de strategie gericht op forse groei en marktleiderschap in Limburg.