Samenwerking tussen Wiertz Company, Aon Nederland en Staffing MS

Samenwerking tussen Wiertz Company, Aon Nederland en Staffing MS

Met de opening van een regiokantoor in Eindhoven eerder dit jaar, heeft Wiertz Company haar plannen voor het veroveren van marktaandeel buiten Limburg geconcretiseerd. Wiertz Company is trots om te melden dat aan deze plannen nu invulling gegeven wordt door middel van een nauwe samenwerking die het bedrijf aangaat met Aon Nederland en Staffing MS.

Na een intensief tendertraject, met dertien verschillende inschrijvers via Staffing MS, is Wiertz Company als winnende inschrijver uit de bus gekomen. Michiel van Grinsven, Salesmanager Wiertz Company (links op de foto): “We kijken uit naar een samenwerking met Aon Nederland, waarin we als een eenheid opereren en onze kennis en visie met elkaar delen om de zorgcampagne tot een succes te maken.”

Over Aon Nederland
Aon is de toonaangevende adviseur op het gebied van risico-, pensioen- en gezondheidsoplossingen. Ze helpt haar klanten om de doelen makkelijker te bereiken. Dit doet ze door klanten verantwoord risico’s te laten nemen. Aon analyseert de risico’s, biedt daar onafhankelijke en duurzame (verzekerings-)oplossingen voor aan en staat haar klant bij als een risico zich voordoet. Dit doen zij in Nederland met 2.500 betrokken en deskundige collega’s.