Vraag het aan Baer!

Vraag het aan Baer!

Baer begon als stagiair bij de vestiging van Wiertz Personeelsdiensten in Venlo. Na zijn studie begon bij meteen als intercedent. Hij neemt de 9 vragen deze week voor zijn rekening: “De sfeer binnen Wiertz Company is top! Dit is ook een van de redenen geweest dat ik hier ben blijven hangen.”

Wat heeft je doen besluiten om bij Wiertz Company te komen werken?

Ik heb hier mijn eindstage voor mijn opleiding doorlopen en heb het hier geweldig naar mijn zin gehad. Het werk ging me heel goed af, mensen aan een baan helpen bleek echt mijn ding. Nadat ik deze stage met succes had volbracht, kreeg ik de kans om hier te blijven en die heb ik met twee handen aangegrepen.

Naar welk moment in de week kijk jij altijd uit?

De donderdagochtend, omdat dan de uren van de week ervoor bekend worden. En het altijd spannend is of we weer geklommen zijn. En natuurlijk de vrijdagmiddag, want dan kunnen we lekker borrelen en gezellig wat drinken met elkaar.

2 dingen die je geleerd hebt tijdens het werken bij Wiertz

Vanaf het moment dat ik hier ben begonnen heb ik ontzettend veel nieuwe dingen geleerd en mezelf ontwikkeld. Een van de belangrijkste dingen die ik heb geleerd om meer kansen te zien met mensen die bij ons binnenkomen, dan alleen de baan waarop ze solliciteren.

Heb je enkele tips voor mensen die in jouw functie beginnen?

Een tip die ik zou geven is om een lijstje te maken met dingen die je per dag zeker moet doen. En vraag wanneer je iets niet snapt/lukt. Je kan het beter een keer te veel vragen dan een keer te weinig.

Wat is het mooie aan mensen aan werk helpen?

Het mooie hieraan is dat je alleen maar een win-win situatie hebt, er zijn geen verliezers in deze wereld. De werknemer die je aan een baan helpt is weer voorzien van een fantastische uitdaging, en de werkgever is blij met een goede kracht die vol energie gaat beginnen aan zijn nieuwe baan!

Op welke prestatie ben jij echt trots?

Dat zijn eigenlijk twee dingen. Allereerst dat ik in éen week 9 mensen aan een baan heb geholpen. Ten tweede mijn allereerste plaatsing, een meneer uit Italië. Voor deze meneer ben ik bijna een maand bezig geweest om zijn achtergrond, werkhistorie en referentie goed in beeld te krijgen. Met pijn en moeite is hij toen gestart bij een bedrijf als heftruckchauffeur, waar hij momenteel nog steeds werkzaam is! Nadat hij zijn eerste loon had ontvangen kwam hij een doos chocolade brengen om zijn dankbaarheid te tonen.

Zou jij Wiertz Company aanraden en waarom wel / niet?

Zeker wel, we werken in heel leuke teams met super collega’s. De sfeer binnen Wiertz Company is top! Dit is ook een van de redenen geweest dat ik hier ben blijven hangen.

Waar sta jij over 3 jaar?

Mijn werkzaamheden als Intercedent bij Wiertz Personeelsdiensten bevallen mij heel erg goed. Ik wil dit ook nog graag een paar jaar doen. Wat het leven daarna brengt zien we dan wel. Daar maak ik mij niet zo’n zorgen om.

CEO voor een dag: wat ga jij doen?

Als ik CEO voor een dag mocht zijn bij Wiertz Company, zou ik zo veel mogelijk tussen mijn collega’s instaan en samen met hun de dag doorbrengen. Hun verhalen aanhoren en helpen waar nodig. Daarna zou ik gezellig met iedereen een hapje gaan eten en lekker wat drinken. Wie wilt is daarna van harte uitgenodigd voor een verlengde vrijdagmiddag borrel in de stad!

Heb jij nog een vraag voor Baer?
LinkedIn
077 352 5173
b.brueren@wiertz.com


Wie zijn wij?
Wiertz Company is een familiebedrijf dat zich sinds de oprichting in 1997 tot een vooraanstaande speler op de Zuid-Nederlandse flexmarkt heeft ontwikkeld. Met bijna 100 collega’s en labels die voorzien in alle mogelijke personeelsbehoeftes werken we dagelijks aan het gelukkig maken van werkgevers en werknemers, waarbij oprechte persoonlijke aandacht altijd het uitgangspunt is. Wij geloven dat iedereen meer kan dan hij of zij zelf denkt!

Interesse?
Neem voor een vrijblijvende afspraak gerust contact op met Nadine Drescher of Fabienne Sterk: 045-5639248/ 06-33330836.