Vraag het aan Noor Quaedvlieg!

Vraag het aan Noor Quaedvlieg!

In de rubriek 9X geven collega’s antwoord op 9 vragen over hun werk bij Wiertz Company. We starten met Noor Quaedvlieg, die sinds begin 2019 werkt bij Payroll Nederland als Payroll Specialist.

 

 

Wat heeft je doen besluiten om bij Wiertz Company te komen werken?

Ik heb gesolliciteerd bij Wiertz Company, doordat mijn broertje op dat moment bij Wiertz Personeelsdiensten werkte en hij altijd ontzettend te spreken was over Wiertz als werkgever. Toen ik  de vacature van Payroll Specialist op Facebook voorbij zag komen, heb ik dan ook direct gesolliciteerd en werd ik aangenomen.

Naar welk moment in de week kijk jij altijd uit?

Eigenlijk zijn er meerdere momenten in de week waar ik naar uitkijk. Zo vind ik het op woensdag altijd leuk om bezig te zijn met het verwerken van alle uren. Soms zorgt dit voor hectiek, maar dit maakt de woensdag ook uitdagend. Vervolgens kan ik me dan op donderdag en vrijdag weer op andere zaken focussen. En het leukste moment van de week, is vrijdagmiddag om samen met mijn collega’s de week gezellig af te sluiten

Noem 2 dingen die je geleerd hebt tijdens het werken bij Wiertz Company. 

Ik heb bij Wiertz heel veel geleerd en denk dat ik steeds meer ga leren. De belangrijkste twee dingen waarin ik me heb ontwikkeld zijn het voeren van salesgesprekken en op de juiste wijze met verschillende doelgroepen communiceren.

Heb je tips voor mensen die in jouw functie beginnen?

Ik denk dat het met name belangrijk is om handelingen gewoon zelf proberen uit te voeren en op tijd om hulp te vragen, wanneer het niet lukt. Op deze manier ben ik zelf ook ingewerkt en zo heb ik heel veel van onze systemen, zoals Easyflex, geleerd. Zelf heb ik ook gemerkt dat het belangrijk is om je focus te houden. Dit doe ik zelf door iedere dag een prioriteitenlijstje te maken, met zaken die voor die dag afgehandeld moeten worden.

Wat is het mooie aan mensen aan werk helpen?

Bij Payroll Nederland helpen wij mensen niet aan werk, maar kunnen wij wel bij een hoop andere zaken ondersteunen. Ik vind het vooral mooi om te horen dat medewerkers zich gewaardeerd voelen en blij zijn met de hulp die ik hen als werkgever kan bieden.

Op welke prestatie ben jij echt trots?

Waar ik echt trots op ben, is dat mij na negen maanden klanten zijn toevertrouwd waar ik vanaf november verantwoordelijk voor ben. Dit zorgt voor vertrouwen in mezelf en bevestiging hiervan door mijn collega’s.

Zou jij Wiertz Company aanraden en waarom wel / niet?

Ik zou Wiertz Company zeker aanraden als werkgever. Iedere dag is anders, waardoor ik altijd met plezier kom werken en ik nooit stil hoef te zitten (iets dat ik niet graag doe). Doordat veel dingen ad-hoc op het ‘to do lijstje’ komen, blijf ik bezig en verveel ik me nooit. Daarnaast vind ik het ook heel leuk dat ik veel met mensen bezig ben uit verschillende doelgroepen. Soms zorgt dit voor moeilijke gesprekken, maar in de meeste gevallen juist voor tevreden flexwerkers. Daarnaast is Wiertz Company ook een gezellige en jonge onderneming, met veel leuke collega’s, die de werkweek nog leuker maken.

Waar sta jij over 3 jaar?

Ik vind mijn werkzaamheden bij Payroll Nederland ontzettend leuk en hoop dit ook nog een tijdje te mogen blijven doen. Mijn droombaan ligt echter binnen een andere sector, namelijk marketing en communicatie. Ik hoop over drie jaar, misschien wel binnen Wiertz Company, te werken als marketing- communicatiemedewerker om vanuit daar door te groeien naar een adviserende functie binnen deze sector.

CEO voor een dag: wat ga jij doen?

Als ik een dag CEO zou mogen zijn, zou ik ervoor zorgen dat alle medewerkers een middag vrij kregen om samen vitaal bezig te zijn. Hierdoor stimuleer je de medewerkers om te bewegen, omdat we met z’n alle veel uren zittend doorbrengen én creëer je een moment om als CEO tussen al je medewerkers in te staan.

Heb jij nog een vraag voor Noor?
LinkedIn
045-5639260
n.quaedvlieg@payrollnederland.nl


Wie zijn wij?
Wiertz Company is een familiebedrijf dat zich sinds de oprichting in 1997 tot een vooraanstaande speler op de Zuid-Nederlandse flexmarkt heeft ontwikkeld. Met bijna 100 collega’s en labels die voorzien in alle mogelijke personeelsbehoeftes werken we dagelijks aan het gelukkig maken van werkgevers en werknemers, waarbij oprechte persoonlijke aandacht altijd het uitgangspunt is. Wij geloven dat iedereen meer kan dan hij of zij zelf denkt!

Interesse?
Neem voor een vrijblijvende afspraak gerust contact op met Nadine Drescher of Fabienne Sterk: 045-5639248/ 06-33330836.

Wij zijn ook via WhatsApp bereikbaar: 06 105 468 29