Wiertz Company klaar voor nieuw voetbalseizoen

Wiertz Company klaar voor nieuw voetbalseizoen

Komend weekend begint het nieuwe seizoen in zowel de Eredivisie als de Keuken Kampioen Divisie. Net als de afgelopen jaren ondersteunt Wiertz Company de Limburgse voetbalclubs Roda JC Kerkrade, VVV-Venlo en Fortuna Sittard.

Wiertz Company is actief binnen het netwerk van Roda JC Kerkrade, VVV-Venlo en Fortuna Sittard. Lokale betrokkenheid is een van de pijlers van het familiebedrijf en vloeit voort uit de gedachte dat als het goed gaat met de omgeving, het goed met Wiertz Company. 

Roda JC Kerkrade
Wiertz Company is businesspartner van Roda JC met haar onderdelen Payroll Nederland en Wiertz Gastvrij. Waar Wiertz Gastvrij iedere thuiswedstrijd het horecapersoneel levert, draagt Payroll Nederland zorg voor een deugdelijke en tijdige verloning van alle overige ambulante medewerkers in het stadion. Daarnaast is er een filiaal van Wiertz Personeelsdiensten gevestigd in het Parkstad Limburg Stadion.  Igor Buck, Commercieel Manager in Zuid-Limburg: “Het is uiteraard een unieke locatie, waar werkzoekenden zich kunnen inschrijven, terecht kunnen voor een persoonlijk gesprek en zelfs trainingen van Roda JC kunnen bijwonen.”

VVV-Venlo
Het partnership met VVV-Venlo is een logsiche keuze, zegt Steven Zipp, Commercieel Manager in Noord-Limburg: “De prestaties van VVV-Venlo stralen positief af naar de  regio. Want VVV-Venlo is meer dan een voetbalclub en groter dan Venlo. De Koelclub heeft een functie in de hele regio en verdient  dan ook sympathie en steun uit die hele regio. Ons partnership biedt ons ook een heel mooi podium om Wiertz Company in Noord-Limburg nog sterker op de kaart te zetten.”

Fortuna Sittard
Wiertz Company is ook actief binnen het netwerk van Fortuna Sittard. Commercieel Manager Midden-Limburg Ivo Smeets bezoekt trouw iedere thuiswedstrijd van de club uit Sittard met zakelijke relaties. “Ik geloof heilig in het combineren van business en pleasure en dat gaat uitstekend bij Fortuna Sittard. Goede gesprekken in een ontspannen sfeer en tegelijkertijd kijken naar mooi voetbal. Ik verheug me op weer een seizoen in de Eredivisie!”


Wiertz Company Lounge: business & pleasure
Het partnership met Roda JC Kerkrade biedt Wiertz Company extra exposure bij een breed en divers publiek. Dit komt onder andere tot uitdrukking in de eigen skybox, Wiertz Company Lounge. Deze skybox met 24 business seats biedt uitstekende faciliteiten om met relaties, business en pleasure te combineren. Er worden bovendien speeddates, workshops en netwerkevenementen georganiseerd. Klik hier voor een agenda van Wiertz Company Lounge in het Parkstad Limburg Stadion.