Wiertz Company neemt 18 nieuwe MINI’s in gebruik

Wiertz Company neemt 18 nieuwe MINI’s in gebruik

Vrijdag 24 november namen de kantoormanagers van de labels van Wiertz Company de sleutels van hun nieuwe MINI Countryman One in ontvangst. Na een feestelijke bijeenkomst bij Keram op Maastricht-Aachen Airport reden 18 nieuwe MINI’s de weg op.

De MINI’s van Wiertz Company zijn al jaren een vertrouwd beeld op de Limburgse wegen. Roger Holtus, Managing Director van Wiertz Company: ‘Onze auto’s trekken inderdaad de aandacht op de weg en dat is precies de bedoeling. Iedere werkzoekende moet meteen aan onze organisatie denken als hij of zij een nieuwe baan zoekt. We zijn een toonaangevende organisatie en daar hoort vanzelfsprekend een dynamische, opvallende uitstraling bij.’

Lokaal partnership
De nieuwe auto’s zijn gemaakt door VDL Nedcar in Born. Roger Holtus is er trots op. ‘Dat onze mensen nu in auto’s rijden die bij VDL Nedcar door onze eigen uitzendkrachten zijn gemaakt, vind ik echt fantastisch.’ Het nieuwe wagenpark is wederom opgeleverd door Keram MINI. ‘We kiezen ook hier voor lokaal partnership. Onze keuze is daarnaast gebaseerd op de al jaren uitstekende service van Keram’, legt Holtus uit. De bestickering in de kenmerkende huisstijl van de labels van Wiertz Company is verzorgd door APS Groep uit Landgraaf.

18 nieuwe MINI’s
Wiertz Company beschikt nu over in totaal 18 exemplaren van de nieuwe MINI Countryman One. Daarvan zijn er twee voor de specialisten van ZUID recruiters, het werving en selectielabel dat zich richt op hoger opgeleide werkzoekenden. Er zijn verder twee wagens in de stijl van  Payroll Limburg.nl. Maar liefst 14 auto’s gingen naar de kantoormanagers van de filialen van Wiertz Personeelsdiensten, het uitzendlabel van Wiertz Company.

Nieuwe auto’s flexkrachten
Op vrijdag 30 september namen flexkrachten van Wiertz Personeelsdiensten al de sleutels in ontvangst van 7 nieuwe Opel Karls. Lees hier het volledige artikel.