Wiertz Company nr. 48 in Flexmarkt Omzetranglijst Top 100

Wiertz Company staat dit jaar op nr. 48 in de Flexmarkt Omzetranglijst Top 100. Het bevestigt de groei dit het familiebedrijf al jaren doormaakt.

CEO Roger Holtus is trots, maar ook niet verbaasd: “Het gaat goed met ons bedrijf. Wiertz Company is al toonaangevend in Limburg met Wiertz Personeelsdiensten, Wiertz Gastvrij, ZUID recruiters, ZUID juristen, ZUID salarisverwerkers en Contracting Limburg. Daarnaast groeien we inmiddels ook landelijk met Payroll Nederland. Dit belooft veel goeds voor de komende jaren, aangezien we verder gaan met het uitbreiden van onze dienstverlening in heel Nederland.”

De pdf van de Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 2019 is hier te downloaden.

Over de Flexmarkt Omzetranglijst Top 100
In de Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 2019 staan de honderd grootste flexbedrijven van Nederland op basis van hun omzet in 2018, die worden vergeleken met omzetcijfers van het jaar daarvoor. De Omzetranglijst geeft een overzicht van flexbedrijven, van klein tot groot, met uiteenlopende vormen van dienstverlening in personeelsbemiddeling en -inhuur. Naast uitzendbureaus, staan er ook tal van payrollbedrijven in, net als detacheringsbedrijven, zzp-bemiddelaars en MSP-dienstverleners. Deze toonaangevende ranglijst beslaat qua omzet ruim de helft van de totale Nederlandse flexbranche en geeft daarmee een helder, representatief beeld van de ontwikkelingen in de markt.

Bron: Flexmarkt.nl


Lees verder:
Nino Bellinzis van Stichting Relim en Igor Buck van Wiertz Company hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. Doel van de samenwerking is het succesvol begeleiden van de kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een baan. Lees hier meer over de samenwerking!

Wiertz Company gaat Credo Huis actief ondersteunen en investeert daarmee in een nieuwe toekomst voor jongeren die thuisloos zijn. CEO Roger Holtus bekrachtigt met zijn handtekening de actieve bijdrage aan de begeleiding van jongeren in een Credo Huis. Het einddoel is een succesvolle re-integratie van de jongeren op de arbeidsmarkt.