WIERTZ PERSONEELSDIENSTEN BESTAAT 15 JAAR IN 2012

De Zuid Nederlandse uitzendorganisatie Wiertz Personeelsdiensten viert dit jaar haar 15 jarig bestaansfeest. Het was in 1997, om precies te zijn op 30 april van dat jaar, dat Dionne en Harm Wiertz van start gingen met het eerste filiaal in Kerkrade. “We vonden dat de mens op de eerste plaats behoort te staan” aldus Harm Wiertz “en dus begonnen we een uitzendorganisatie waarbij het vooral gaat om een perfecte begeleiding van werkzoekenden en opdrachtgevers”.

De organisatie profileert zich sindsdien als familiebedrijf. Typische kenmerken van het familiebedrijf zijn lange termijn visie, stakeholdersvalue en Rijnlands denken. In 2006 heeft het bedrijf de goede doelenstichting Orange Angel Foundation opgericht. Deze stichting subsidieert talrijke projecten op het gebied van vrijwilligerswerk in Zuid Nederland.

Daarnaast is Wiertz Personeelsdiensten de motor achter de stichting Topregio Zuid Nederland, een initiatief ter stimulering van economie en werkgelegenheid. “Vijftien jaar is een mooie periode en dus is er alle reden om hier in 2012 aandacht aan te schenken”, zo laat Hans Tange, commercieel directeur en voorzitter van het directieteam weten. “We gaan allerlei mooie activiteiten organiseren waar onze uitzendkrachten en opdrachtgevers van kunnen genieten. Immers danken we ons bestaansrecht aan die uitzendkrachten en aan die opdrachtgevers”.