Wiertz Personeelsdiensten presenteert boekje in kader van 15 jarig jubileum

De Zuid Nederlandse uitzendorganisatie Wiertz Personeelsdiensten bestaat dit jaar precies 15 jaar. Het was op 30 april 1997 dat oprichters Dionne en Harm Wiertz besloten om hun eerste kantoor te openen aan de Oranjestraat in Kerkrade. Sindsdien is de organisatie uitgegroeid tot een stevige dienstverlener op het gebied van de arbeidsmarkt. Het bedrijf telt vijftien filialen waarvan er elf in Limburg gevestigd zijn. Twee filialen bevinden zich in Duitsland, en er zijn filialen in Nijmegen en Eindhoven. Op 18 april presenteert de organisatie een boekje.

In ‘Een terugblik op vooruitzien’ plaatst Harm Wiertz vijftien jaar ondernemerschap in retroperspectief. Het is een periode waarin talrijke columns van zijn hand zijn gepubliceerd. Want naast zakelijke inzichten bleek hij tevens over schrijverstalenten te beschikken. De afgelopen jaren heeft hij deze columns in overzichtelijke rangorde bijeen gebracht op de website van Wiertz Personeelsdiensten. Waar hij dit creatieve overzicht geregeld nog van nieuwe pennenvruchten voorziet. Met aan de realiteit gerelateerde stukjes, die vaak een dieperliggende basis hebben en verhelderende zienswijzen aanreiken.

Veel columns hebben een alledaags thema als onderwerp. Thema’s die bij een nadere beschouwing van minder vanzelfsprekend blijken dan ze ogenschijnlijk zijn. En met name zijn bedoeld als inspirerende uitnodiging om de geschetste gedachtegang te delen. Ter gelegenheid van het 15-jarige jubileum van Wiertz Personeelsdiensten geven Harm Wiertz en echtgenote Dionne het naslagwerkje uit. In de verwachting dat de lezer het plezier van de auteur keer-op-keer mag herbeleven.