Wiertz Personeelsdiensten sponsor Roermond City Run 2014

De Limburgse uitzendorganisatie Wiertz Personeelsdiensten is dit jaar een van de Gouden sponsoren van de Roermond City Run 2014.

Hardlopen is een ideale vrijetijdsbesteding. Het is laagdrempelig, ontspannend, goedkoop en ook nog eens ontzettend gezond! Geen wonder dat het de laatste jaren een ware hype is geworden. Rotary Roermond heeft daarom besloten om jaarlijks de Roermond City Run te organiseren, een evenement dat inmiddels is uitgegroeid tot hét hardloopevenement van Midden-Limburg. De wedstrijd trekt jaarlijks duizenden deelnemers, steeds meer publiek en ontvangt ook nog eens brede steun van bedrijven en instellingen.

Wiertz Personeelsdiensten is inmiddels vele jaren gevestigd in de Roermondse binnenstad. De uitzendorganisatie zit in het klassieke hoekpand aan de Neerstraat en is daar niet meer weg te denken. Wiertz en Roermond hebben wat met elkaar!

Via de goede doelen stichting Wiertz Foundation sponsort het bedrijf tal van projecten in de provincie. Het is de filosofie van de organisatie en ondernemers dat bestaansrecht voort komt uit de omgeving waarbinnen men zakelijk actief is. Om die reden is het van belang regelmatig iets terug te geven aan die omgeving door middel van sponsoring. In Roermond viel het oog hierbij op de City Run 2014.

Het mooie van de Roermond City Run is bovendien dat de activiteit mensen aanzet om in beweging te komen. Mensen die bewegen werken aan hun gezondheid, bouwen weerstand op, zijn ook beter in staat hun dagelijkse werkzaamheden uit te voeren. Dat is voor de uitzendorganisatie Wiertz Personeelsdiensten een extra reden om dit mooie project dit jaar te voorzien van een mooie bijdrage.

Naast de financiële sponsoring zal een team van Wiertz Personeelsdiensten bovendien mee doen aan de Roermond City Run 2014. Onder hen de plaatselijke medewerkers van het kantoor in Roermond te weten Gilbert Charlier en Harwin Wilms.