Wiertz22 Event: Ben Tiggelaar en Jean-Michel Basquiat in SCHUNCK

Wiertz22 Event: Ben Tiggelaar en Jean-Michel Basquiat in SCHUNCK

Wiertz Company viert ieder jaar haar verjaardag. Dinsdag 14 mei stond Wiertz22 op het programma. In SCHUNCK in Heerlen stond ontwikkeling en verandering centraal in de keynote van Ben Tiggelaar en vormde groei ook de rode draad in het verhaal van curator Fabian de Kloe over Jean-Michel Basquiat. Er werd afgesloten met een netwerkmoment en een rondleiding door de Basquiat-expositie.

In 2017 vierde Wiertz Company het 20-jarig bestaan met onder andere een talkshow in Museumplein Limburg. Toen ontstond het idee om elke verjaardag te vieren door relaties te trakteren op een middag vol inspiratie.  Wiertz Company is zowel een Rijnlandse, als een Bourgondische organisatie, gericht op verbinden en successen samen vieren. Beide aspecten kwamen op dinsdag 14 mei samen tijdens het Wiertz22 Event in SCHUNCK in Heerlen.

Jean-Michel Basquiat: The Artist and His New York Scene
De avond, die onder leiding stond van presentator Bart Storcken, begon met een bevlogen verhaal van Fabian de Kloe over de imposante expositie ‘Basquiat, The Artist and His New York Scene’, de Europese première van de expositie over het vroege werk en leven van kunstenaar Jean-Michel Basquiat en zijn tijdgenoten. De tentoonstelling is nog tot en met 2 juni 2019 in SCHUNCK Glaspaleis Heerlen te zien.


Ben Tiggelaar: de Ladder
De hoofdspreker van de avond was niemand minder dan Ben Tiggelaar. Hij is onder meer bekend van zijn boeken, waaronder ‘Dromen, durven, doen’ en zijn meest recente uitgave ‘De Ladder)’. Daarnaast houdt Tiggelaar al jaren seminars (MBA in één dag) en schrijft Tiggelaar hij ieder weekend een column in het NRC Handelsblad.

Tijdens zijn sessie ging Tiggelaar in op een aantal kernvragen op het gebied van verandering. Gebaseerd op gedegen gedragsonderzoek en tegelijk gericht op de praktijk. Hoe ga je realistisch aan de slag met verandering, ontwikkeling en groei? Wat zijn onze eigen mogelijkheden en beperkingen? En hoe kun je andere mensen helpen om boven zichzelf uit te stijgen?

Netwerkborrel en rondleiding
Uiteraard werd het bourgondische aspect niet vergeten met een netwerkborrel na afloop. Iedereen die het werk van Basquiat en de tentoonstelling met eigen ogen wilde zien, kreeg ik een speciale rondleiding  onder begeleiding van medewerkers van SCHUNCK.

Klik hier voor een impressie van Wiertz22 Event op onze Facebookpagina!Of bekijk hier onze aftermovie!


Lees verder: 
Ook komende zomer werken er weer tienduizenden jongeren als vakantiekracht. Roger Holtus ziet daarbij nog een kans voor het bedrijfsleven: vakantiewerk als een vorm van recruitment marketing. “Ook over een aantal jaar heb je als bedrijf nieuwe medewerkers nodig.”

Wiertz Company presenteerde onlangs het Sociaal Jaarverslag 2018. Het biedt een inkijkje in het jaar van de HR dienstverlener, dat in het teken stond van ontwikkeling. Het Sociaal Jaarverslag wordt online gepubliceerd en in gedrukte vorm.